Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
3258 Postów
boj fra oszlo
(bojfraoszlo)
Maniak
...Polska jest najbogatszym krajem w Europie
...jest wiele dokumentow na ten temat
...na You Tube
...wyngiel,ropa w łupkach,japka,kartofle,kapusta (głąby zwłaszcza),mundry narut eksportujemy do biedniejszym demokratycznie krajów,itd,etc,
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Smugler)
Wiking
"Najniższy przysługuje zasiłek samotnemu żywicielowi rodziny z jednym dzieckiem. Otrzyma on ok. 11,5 tys. koron miesięcznie."
A jakieś źródło, podstawa prawna ? Z tego co wiem to jeżeli jest się samotnym rodzicem z dzieckiem to jedyne na co można liczyć to dodatkowe 970 nok... do 11,5 tyś jeszcze daleko
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
639 Postów
Josef Satan
(Satan)
Wyjadacz
cham napisał:
Wnikliwa i bardzo wiarygodna analiza sytuacji gospodarczej N ! Az kusi kontynuowac trafny wywod i dodac ze Polska w tym czasie urosnie w bezprzykladna potege i zaleje ja fala ekonomicznych emigrantow z Europy zachodniej i Skandynawi

Ja juz widze ten potop....na pewno beda siedzieli na zasilkach socjalnych - Polska jest slynna zarowno z rozwoju gospodarczego jak i opiekunczosci panstwa. Nie wspomne juz o praworzadnosci.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok